Centurion Basic E 7 gear

Vejl.: 13.999 kr.

10.833 kr.

Forventet leveringstid 3-7 hverdage

Vælg variant

51cm / 20" 160-177cm
På lager

Downtube batteri - fås i 2 forskellige størrelser:

Pris: 10.833 kr.
Tilvalg:
Samlet pris (inkl. moms):
Delbetaling
389 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.833 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 389 kr. Samlede kreditomk. 3.170 kr. Samlet tilbagebetaling 14.003 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,98%. Der er fortrydelsesret.
Forlænget returfrist t.o.m d. 5. januar 2024
Din nye cykel leveres 100% samlet og køreklar (Gælder ikke børnecykler 12-18)
Fri fragt på udstyr over 599 kr.
Du kan med fordel afhente din cykel GRATIS i en vores Click & Collect butikker
Gratis 2 måneders eftersyn ved køb af ny cykel hos os

Centurion Basic E er en moderne citybike udstyret med en elmotor. Her ses modellen i blank rød. Den er udstyret med 7 indvendige Shimano gear, fodbremse bagtil og fælgbremse foran. Motoren, som er placeret i forhjulet, giver ekstra meget hjælp. Frempinden på styret kan justeres og giver sammen med de ergonomiske håndtag den helt rigtige kørestilling til netop dig. Designet griber direkte tilbage til Centurions hjerte og ophav, men trods sit klassiske udseende, er Basic E en topmoderne cykel. Med den kraftfulde elmotor egner Basic E sig perfekt til pendling gennem byen og fritidskørsel på landevejen. Med en Basic E er du sikret en kompromisløs kvalitets-elcykel.

Shimano Nexus er indvendige gear skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Motoren styres via det enkle Connect display. Her kan vælges mellem 5 forskellige hjælpeniveauer og kraftig eller blød opstart. Motoren er let, simpel og støjsvag. Modsat en centermotor kan du ved en forhjulsmotor få hjælp blot ved at træde i pedalerne. Du vil føle hjælpen fra forhjulsmotoren som om, at den trækker dig frem. Når cyklen skal trækkes, f.eks. op fra kælderen eller over fodgængerovergangen, hjælper den indbyggede ”Walk Assist” funktion med op til 6 km/t. De fastmonterede lygter tænder/slukker automatisk eller kan styres manuelt efter behov.

Promovec Connect er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect består derfor af et minimalistisk display, som cyklisten kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til iOS og Android.

City Cruz er højtpræsterende dæk med punkteringsbeskyttelse og lang holdbarhed. Samtidig har dækket et mønster, som er designet til at fungere året rundt i al slags vejr, og med ekstra indlagte lag skal du aldrig bekymre dig om en punktering.

Cykelrækkevidden afhænger desuden af følgende faktorer: Det valgte gear, dæktrykket, cyklistens vægt, cykelhastigheden, terrænet, vindforholdene, batteriets alder og den indstillede trædeassistance. Opladningskapaciteten reduceres med tiden afhængigt af brug, alder og vedligeholdelse.

Køn

Mærke

Centurion

Årgang

2023

Cykeltype

Elcykler

Farve

Rød

Stel

Aluminium

Forgaffel

Stål

Geartype

Indvendige gear

Gear

Shimano Nexus

Antal gear

7 gear

Fodbremse

Ja, med fodbremse

Bremsetype

Fælgbremse(r)

Dæk

Punkteringshæmmende

Dækstørrelse

Bagagebærer

Ja

Lås

Ja

Lys

Ja, integreret for- og baglygte

Skærme

Ja

Kurv

Tilvalg, ekstra udstyr

Støtteben

Ja

Maks. hastighed (km/t)

25 km/t

Andet

Ergonomiske håndtag, Justerbar frempind

Motorplacering

Forhjulsmotor

Motorteknologi

Promovec

Display

Grafisk-display med 5 hjælpeniveauer

Stelstørrelse

51cm / 20" (160-177cm)