Centurion E Street trinløse gear

Vejl.: 34.999 kr.

34.312 kr.

Forventet leveringstid 3-7 hverdage

10 på lager

Batteriet (under kassen) - fås i 1 størrelse:

Tilvalg kaleche

Beskyt passagerer og last mod al slags vind og vejr med den smarte kaleche.

· Håndlavet i Danmark
· 100% vandtæt
· Vinduer på alle sider
· Vinduet mod føreren kan åbnes
· Myggenet kan monteres til de varme sommerdage (medfølger)

Tilvalg eksta udstyr

Vores dygtige værksted monterer den farve og model, som passer til den bestilte cykel. Vi monterer GRATIS i forbindelse med køb af cykel!

Pris: 34.312 kr.
Tilvalg:
Samlet pris (inkl. moms):
Delbetaling
880 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 34.312 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 880 kr. Samlede kreditomk. 7.908 kr. Samlet tilbagebetaling 42.220 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,09%. Der er fortrydelsesret.
Forlænget returfrist t.o.m d. 5. januar 2024
Din nye cykel leveres 100% samlet og køreklar (Gælder ikke børnecykler 12-18)
Fri fragt på udstyr over 599 kr.
Du kan med fordel afhente din cykel GRATIS i en vores Click & Collect butikker
Gratis 2 måneders eftersyn ved køb af ny cykel hos os

Centurion E Street er en helt ny og sikker ladcykel, der komfortabelt kan transportere 2 børn. Her ses modellen i mat sort. Den er udstyret med trinløse Enviolo gear og hydrauliske skivebremser bagtil og foran. Du kan også montere 1 barnestol via ISOFIX-monteringspunkterne. E Street er yderst praktisk og følger Centurion DNA’et for funktionalitet og design, og kan prale af innovative funktioner såsom USB-opladning i kabinen. Det gennemførte stel, nøje udvalgte komponenter og et elsystem fra danske Promovec gør cyklen kraftfuld, manøvrerbar og nem at cykle på.

Kabine – Rummelig og funktionel
I den store kabine har du masser af plads til både børn og anden last. I kabinen finder du en komfortabel bænk med plads til 2 børn samt et ISOFIX-beslag til at montere en barnestol. Under bænken er der et smart opbevaringsrum med indbygget USB-indgang, hvor du kan lade din smartphone eller tablet på farten.

Køreegenskaber – Praktisk, sikker og adræt
E Street skiller sig ud fra mængden med sine overlegne køreegenskaber, der er en kombination af både stelgeometri og håndplukkede komponenter. Vi har integreret hjulene i kabinen, som gør cyklen yderst kompakt (under 80cm bred). Det gør det nemt at have det fulde overblik over cyklens placering på cykelstien. Samtidig har E Street et centralt tyngdepunkt, som bevirker, at den ligger godt på vejen og i svingene – uanset vejr og last. Nyd enhver tur med E Street.

Motor – Promovec Cargo centermotor
E Street er udstyret med en kraftfuld centermotor fra danske Promovec. Med hele 100 Nm moment har du mere end nok ydeevne til transportere både dig selv og dine passagerer. Du får en hurtig, men behagelig acceleration.

Batteri – Opnå en lang rækkevidde
Som standard fås E Street med et stort batteri, der har en lang rækkevidde på op til 100 km. Batteriet er gemt elegant væk under kabinen, og kan nemt på- og afmonteres v.h.a. dets håndtag.

Display – Promovec Graphic Slim
E Street er udstyret med det nye Promovec Graphic Slim display, som både er minimalistisk, smart og funktionelt. Med Graphic Slim har du alle essentielle funktioner lige ved hånden. Du kan også forbinde det til din smartphone via Bluetooth for at låse op for endnu flere funktioner via den smarte Connect App.

Trinløst gearsystem – Enviolo Heavy Duty
E Street har et innovativt, trinløst gearsystem, der er designet til netop ladcykler. E Street kan håndtere tung last uden at tabe ydeevne eller overbelaste cyklen – det skyldes bl.a. Heavy Duty gearsystemet, der er skabt til formålet. Samtidig er det utroligt behageligt, nemt og vedligeholdelsesfrit.

Lygter – Kraftige og synlige
E Street lyser problemfrit gaden op og gør dig tydelig i trafikken. De 2 LED forlygter er integreret i kabinen, og LED baglygten er monteret på bagskærmen. Lygterne tændes og slukkes via displayet på styret.

Bremser – Altid sikker nedbremsning
Er kabinen fyldt op? Intet problem. Med 2 hydrauliske skivebremser foran og 1 bagpå har du altid en sikker og effektiv bremseevne lige ved hånden. Derudover har du også en håndbremse, til når cyklen holder parkeret.

Kaleche – Ekstraudstyr til din E Street
Hold humøret højt for dine passagerer og udstyr din E Street med en smart, speciallavet kaleche. Kalechen har vinduer på alle sider, hvor vinduet mod føreren kan åbnes. Derudover medfølger der et aftageligt myggenet til sommerdagene. Kalechen er håndlavet i Danmark.

Bemærk! De angivne distancer er vejledende. Der tages forbehold for terræn, vind- og vejrforhold, temperaturer, belastning (kg) og batteriets alder.

Køn

Mærke

Centurion

Årgang

2023

Cykeltype

Elcykler

Farve

Sort

Stel

Aluminium

Geartype

Indvendige gear

Gear

Enviolo Heavy Duty

Antal gear

Trinløs

Fodbremse

Nej, uden fodbremse

Bremsetype

Hydraulisk skivebremse(r)

Dæk

Mitas Flash V66 Stop Thorn

Dækstørrelse

,

Lås

Tilvalg, ekstra udstyr

Skærme

Ja

Bagagebærer

Ja

Lys

Ja, integreret for- og baglygte

Kurv

Tilvalg, ekstra udstyr

Støtteben

Tilvalg, ekstra udstyr

Maks. hastighed (km/t)

25 km/t

Motorplacering

Centermotor

Motorteknologi

Promovec

Batteri

17.4 Ah batteri (Op til 100 km)

Display

LCD-display med 5 hjælpeniveauer

Andet

Komfortsadel, Quickrelease

Vægt

59,5 kg inkl. batteri

Stelstørrelse

Onesize