Nishiki Master E 7 gear

Vejl.: 17.499 kr.

17.499 kr.

Forventet leveringstid 3-7 hverdage

Vælg variant

54cm / 21.5" 166-184cm
Midlertidigt udsolgt
58cm / 23" 176-194cm
Midlertidigt udsolgt

Bagagebærerbatteri - fås i 3 forskellige størrelser:

Pris: 17.499 kr.
Tilvalg:
Samlet pris (inkl. moms):
Delbetaling
584 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.499 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 584 kr. Samlede kreditomk. 3.503 kr. Samlet tilbagebetaling 21.002 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,97%. Der er fortrydelsesret.
Forlænget returfrist t.o.m d. 5. januar 2024
Din nye cykel leveres 100% samlet og køreklar (Gælder ikke børnecykler 12-18)
Fri fragt på udstyr over 599 kr.
Du kan med fordel afhente din cykel GRATIS i en vores Click & Collect butikker
Gratis 2 måneders eftersyn ved køb af ny cykel hos os

Nishiki Master E er en højtudstyret elcykel skabt til livet i byen. Her ses modellen i mat blå. Den er udstyret med 7 indvendige Shimano gear samt hydrauliske skivebremser bagtil og foran. Frempinden på styret kan justeres og giver sammen med de ergonomiske håndtag den helt rigtige kørestilling til netop dig. Master E er udstyret med en centermotor, der bevirker, at tyngdepunkt og balance altid er i top. Cyklen en let foroverbøjet kørestilling, der tilsammen skaber optimal køreglæde. Alt dette gør Master E en sikker løsning til dig, der ønsker komfort og kvalitet i højeste klasse.

Shimano Nexus er indvendige gear skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Behagelig, stærk og meget støjsvag motor, som er placeret centralt med lavt tyngdepunkt. En centermotor trækker igennem kæden ligesom på en almindelig cykel, hvorfor cykeloplevelsen føles meget ligesom at cykle på en almindelig cykel blot med ekstra hjælp. Centermotoren kræver dog, at du ikke kun bidrager med at træde i pedalerne, men at du også kan lægge en vis kraft i pedalerne, da hjælpen ellers vil føles begrænset. Så sagt med andre ord, så skal man være lidt mere aktiv for at få glæde af den ekstra hjælp med en centermotor.

Promovec Connect er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect består derfor af et minimalistisk display, som cyklisten kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til iOS og Android.

Panaracer TourGuard er utroligt pålidelige dæk til by- og touringcykling. TourGuard er udstyret med nylon-punkteringsbeskyttelse og et stærkt lag gummi for ekstra beskyttelse. Samtidig er våde veje ingen sag for dækkene.

Cykelrækkevidden afhænger desuden af følgende faktorer: Det valgte gear, dæktrykket, cyklistens vægt, cykelhastigheden, terrænet, vindforholdene, batteriets alder og den indstillede trædeassistance. Opladningskapaciteten reduceres med tiden afhængigt af brug, alder og vedligeholdelse.

Køn

Mærke

Nishiki

Årgang

2023

Cykeltype

Elcykler

Farve

Blå

Stel

Aluminium

Forgaffel

Stål

Geartype

Indvendige gear

Gear

Shimano Nexus

Antal gear

7 gear

Skiftegreb

Drejegreb

Kranksæt

Aluminium, 38T

Fodbremse

Nej, uden fodbremse

Bremsetype

Hydraulisk skivebremse(r)

Dæk

Panaracer TourGuard Plus

Dækstørrelse

Lås

Ja

Skærme

Ja

Bagagebærer

Ja

Lys

Ja, integreret for- og baglygte

Kurv

Tilvalg, ekstra udstyr

Støtteben

Ja

Andet

Ergonomiske håndtag, Justerbar frempind, Kædeskærm

Maks. hastighed (km/t)

25 km/t

Motorplacering

Centermotor

Batteri

317 Wh (8.8Ah/36V) – Op til 50 km

Motorteknologi

Promovec

Display

Connect med 5 hjælpeniveauer

Stelstørrelse

54cm / 21.5" (166-184cm), 58cm / 23" (176-194cm)