Nishiki Urban E 9 gear

Vejl.: 18.999 kr.

16.999 kr.

Forventet leveringstid 3-7 hverdage

Vælg variant

55cm / 21.5" 168-186cm
Midlertidigt udsolgt
59cm / 23" 178-194cm
Midlertidigt udsolgt

Downtube batteri - fås i 2 forskellige størrelser:

Pris: 18.999 kr.
Tilvalg:
Samlet pris (inkl. moms):
Delbetaling
628 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 18.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 628 kr. Samlede kreditomk. 3.578 kr. Samlet tilbagebetaling 22.577 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,20%. Der er fortrydelsesret.
Forlænget returfrist t.o.m d. 5. januar 2024
Din nye cykel leveres 100% samlet og køreklar (Gælder ikke børnecykler 12-18)
Fri fragt på udstyr over 700 kr.
Du kan med fordel afhente din cykel GRATIS i en vores Click & Collect butikker
Gratis 2 måneders eftersyn ved køb af ny cykel hos os

Nishiki Urban E er en designrig og funktionel elcykel. Her ses modellen i mat grå. Den er udstyret med 9 udvendige Shimano gear samt hydrauliske skivebremser bagtil og foran. Det skjulte batteri gemmer sig elegant i cyklens stel, og man kan nærmest ikke se, at man kører på en elcykel. Urban er en velkørende og komfortabel elcykel, der især er velegnet til pendleren. Urban er udstyret med Promovec CONNECT system, som erstatter det traditionelle elcykel display. Det betyder, at du kan koble din telefon op til cyklen via Bluetooth. Dermed har du altid de vigtigste oplysninger lige ved hånden.

Shimano Acera er udvendige gear skabt til den aktive rytter. Acera er hurtig, let og præcis, som sikrer optimal ydeevne. Derudover er gearene ekstra robuste, og de kræver minimal vedligeholdelse. Med Acera skal du ikke være bange for at presse din cykel, uanset hvornår på året det er.

Motoren er let, simpel og støjsvag motor. Baghjulsmotoren, kombineret med udvendige gear, gør cyklen mere sporty. Ligesom ved en forhjulsmotor får du hjælp blot ved at træde i pedalerne. Hjælpen fra motoren vil her føles som et behageligt, jævnt skub.

Promovec Connect er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect består derfor af et minimalistisk display, som cyklisten kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til iOS og Android.

Panaracer TourGuard er utroligt pålidelige dæk til by- og touringcykling. TourGuard er udstyret med nylon-punkteringsbeskyttelse og et stærkt lag gummi for ekstra beskyttelse. Samtidig er våde veje ingen sag for dækkene.

Cykelrækkevidden afhænger desuden af følgende faktorer: Det valgte gear, dæktrykket, cyklistens vægt, cykelhastigheden, terrænet, vindforholdene, batteriets alder og den indstillede trædeassistance. Opladningskapaciteten reduceres med tiden afhængigt af brug, alder og vedligeholdelse.

Køn

Mærke

Nishiki

Årgang

2023

Cykeltype

Elcykler

Farve

Grå

Stel

Aluminium

Forgaffel

Stål

Geartype

Indvendige gear

Bagskifter

Shimano Alivio

Antal gear

9 gear

Skiftegreb

Tommelskifter

Kranksæt

Aluminium, 44T

Fodbremse

Nej, uden fodbremse

Bremsetype

Hydraulisk skivebremse(r)

Dæk

Panaracer TourGuard Plus

Dækstørrelse

Lås

Ja

Skærme

Ja

Bagagebærer

Ja

Lys

Ja, integreret for- og baglygte

Kurv

Tilvalg, ekstra udstyr

Støtteben

Ja

Andet

Ergonomiske håndtag, Justerbar frempind, Kædeskærm

Maks. hastighed (km/t)

25 km/t

Motorplacering

Baghjulsmotor

Batteri

374 Wh (10.4Ah/36V) – Op til 80 km

Motorteknologi

Promovec

Display

Connect med 5 hjælpeniveauer

Stelstørrelse

55cm / 21.5" (168-186cm), 59cm / 23" (178-194cm)