Påhoj barnestol og klapvogn 2-i-1

Vejl.: 2.499 kr.

2.195 kr.

Forventet leveringstid 1-2 hverdage

Som udgangspunkt pakker og sender vi ”fra dag til dag”. I praksis betyder det, at de fleste ordrer registreret inden kl. 15 på hverdage, pakkes og sendes samme dag. Vi sender via Postnord. Det er ikke muligt at vælge afhentning i Klik & Hent butik på denne vare.

10 på lager

Delbetaling
113 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 2.195 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 113 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 2.695 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,57%. Der er fortrydelsesret.
Forlænget returfrist t.o.m d. 5. januar 2024
Din nye cykel leveres 100% samlet og køreklar (Gælder ikke børnecykler 12-18)
Fri fragt på udstyr over 700 kr.
Du kan med fordel afhente din cykel GRATIS i en vores Click & Collect butikker
Gratis 2 måneders eftersyn ved køb af ny cykel hos os
SKU: Påhoj_100101 Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Påhoj er den nye cykelstol, som forvandles til en klapvogn på et øjeblik. Den er designet til børn fra 9 måneder til cirka 4 år eller op til en vægt på maksimalt 22 kg eller en højde på maksimalt 110 cm, afhængigt af hvad der indtræffer først.

Hvorfor vælge mellem cykel og klapvogn, når man kan få begge dele? Påhoj er den nye cykelstol, som forvandles til en klapvogn på et øjeblik. Nu er det slut med at bære!

Påhoj har et letvægtsstel med justerbart teleskophåndtag. For at gøre den enkel at opbevare og optimere størrelsen, når du cykler, kan støttebenene foldes ind, så Påhoj bliver næsten halvt så stor. Den perforerede ryg sikrer ventilation til barnet og mindsker vindmodstanden, når man cykler med en tom stol.

Påhoj har en adapter til fastgørelse på cykelstellet og er derfor ikke afhængig af, at cyklen har en bagagebærer. Adapteren er velegnet til cykler og godkendt til runde saddelpinde med en diameter på 28-40 mm. Af hensyn til holdbarhed bør adapteren ikke monteres på cykelstel af letvægtsmaterialer såsom kulfiber.

Produktdetaljer
Giver fleksibilitet i hverdagen
Cykelstol og klapvogn i ét
Lad dit barn følge dig på cykelturen og skab sunde vaner tidligt!
Justerbar 5-punktssele
Justerbare fodstøtter med remme
Sele med clicksystem, der kan udløses med blot et enkelt tryk på begge sider af denne
Inkl. adapter til montering på stel

Montering
Når barnestolen skal monteres, skal du være opmærksom på, at cyklens rørdiameter ikke må være mere end 40 mm. Der følger puder og alt nødvendigt beslag med for at kunne montere og bruge stolen. Hvis stolen skal bruges på mere end en cykel, skal der tilkøbes ekstra monteringsbeslag.

Sikkerheds- og kvalitetskontrol
Påhoj passer til et barn på op til 22 kg/48,5 lbs og opfylder EU’s sikkerhedsstandarder for både cykelstole (EN14344) og klapvogne (EN1888). Disse standarder angiver alle størrelser og mål for et sikkerhedsgodkendt produkt, og licensen inkluderer også omhyggelige tests på certificerede institutter i Tyskland og Sverige. Disse standarder er blevet implementeret fra starten og er blevet testet og verificeret under hele udviklingsprocessen.

Vedligeholdelse
Denne barnestol kræver minimal vedligeholdelse. Du kan nemt og hurtigt tørre stolen over med en fugtig klud.

Brugervejledning

Mærke

Påhoj

Produkttype

Barnestole

Bærekapacitet

22 kg

Sammenfoldelig

Ja

Styr

Teleskopisk justering, kan trækkes ud til 104 cm.

Cykeladapter Montering på stellet

Ja

Sikkerhedssele

5-punktssele

Vægt

6.75 kg

Forhjul

360° drejelig lås

Baghjul

Affjedring

Cykeladapter medfølger

Ja

Godkendte cykelstel

Rund saddelpind, 28-40 mm/dm. Ikke kulfiberstel.

Farve

Sort