Raleigh Darlington E 7 gear

Vejl.: 9.999 kr.

9.999 kr.

Forventet leveringstid 3-7 hverdage

Vælg variant

50cm / 20" 160-177cm
På lager

Bagagebærerbatteri - fås i 3 forskellige størrelser:

Pris: 9.999 kr.
Tilvalg:
Samlet pris (inkl. moms):
Delbetaling
264 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 264 kr. Samlede kreditomk. 2.660 kr. Samlet tilbagebetaling 12.659 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,77%. Der er fortrydelsesret.
Forlænget returfrist t.o.m d. 5. januar 2024
Din nye cykel leveres 100% samlet og køreklar (Gælder ikke børnecykler 12-18)
Fri fragt på udstyr over 700 kr.
Du kan med fordel afhente din cykel GRATIS i en vores Click & Collect butikker
Gratis 2 måneders eftersyn ved køb af ny cykel hos os

Raleigh Darlington E er en ægte by-elcykel, der giver maksimal komfort og køreglæde gennem gaderne. Her ses modellen i mat blå. Den er udstyret med 7 indvendige Shimano gear, fodbremse bagtil og fælgbremse foran. Motoren, som er placeret i forhjulet, giver ekstra meget hjælp. Det bagudrettede styr giver en god opret kørestilling. Den komfortable sadel og de med brede dæk bliver køreturen en ren fornøjelse. Med en Darlington kommer du snildt gennem dagens gøremål.

Shimano Nexus er indvendige gear skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Motoren er let, simpel og støjsvag. Modsat en centermotor kan du ved en forhjulsmotor få hjælp blot ved at træde i pedalerne. Du vil føle hjælpen fra forhjulsmotoren som om, at den trækker dig frem.

Cyklen kan fås med et bagagebærerbatteri i størrelserne: 317 Wh/8.8 Ah (rækkevidde på op til 50 km), 374 Wh/10.4 Ah (rækkevidde på op til 80 km) eller 561 Wh/15,6 Ah (rækkevidde på op til 130 km). Batteriet er produceret i Danmark.

Intuitivt display fyldt med funktioner som: 5 hjælpeniveauer, walk assist/starthjælp (ikke aktiv på centermotor), batteriindikator, hastighedsmåler, tænd/sluk lys, bagbelyst.

Kenda Kwick Bitumen er et komfort orienteret dæk med stærk gummi, som sikrer en lang levetid og komfort, samt øget fart og effektivitet. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

Cykelrækkevidden afhænger desuden af følgende faktorer: Det valgte gear, dæktrykket, cyklistens vægt, cykelhastigheden, terrænet, vindforholdene, batteriets alder og den indstillede trædeassistance. Opladningskapaciteten reduceres med tiden afhængigt af brug, alder og vedligeholdelse.

Mærke

Raleigh

Produkttype

Elcykel

Køn

Årgang

2023

Farve

Blå

Stel

Aluminium

Forgaffel

Stål

Geartype

Indvendige gear

Gear

Shimano Nexus

Antal gear

7 gear

Skiftegreb

Drejegreb

Kranksæt

Aluminium, 38T

Fodbremse

Ja, med fodbremse

Bremsetype

Fælgbremse(r)

Dæk

Kenda Kwick Bitumen Antipuncture

Dækstørrelse

Lås

Ja

Skærme

Ja

Bagagebærer

Ja

Lys

Ja, integreret for- og baglygte

Kurv

Ja

Støtteben

Ja

Andet

Ergonomiske håndtag, Kædeskærm, Komfortsadel, Lav indstigning

Maks. hastighed (km/t)

25 km/t

Motorplacering

Forhjulsmotor

Batteri

317 Wh (8.8Ah/36V) – Op til 50 km

Motorteknologi

Promovec

Display

LED-display med 5 hjælpefunktioner

Vægt

21.5 kg

Stelstørrelse

50cm / 20" (160-177cm)