Raleigh Tourist Classic 7 gear

Vejl.: 6.999 kr.

6.399 kr.

Forventet leveringstid 3-7 hverdage

Vælg variant

52cm / 20.5" 162-179cm
Midlertidigt udsolgt
56cm / 22" 168-186cm
Midlertidigt udsolgt

Tilvalg eksta udstyr

Vores dygtige værksted monterer den farve og model, som passer til den bestilte cykel. Vi monterer GRATIS i forbindelse med køb af cykel!

Pris: 6.399 kr.
Tilvalg:
Samlet pris (inkl. moms):
Delbetaling
185 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.399 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 185 kr. Samlede kreditomk. 2.480 kr. Samlet tilbagebetaling 8.879 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,50%. Der er fortrydelsesret.
Forlænget returfrist t.o.m d. 5. januar 2024
Din nye cykel leveres 100% samlet og køreklar (Gælder ikke børnecykler 12-18)
Fri fragt på udstyr over 599 kr.
Du kan med fordel afhente din cykel GRATIS i en vores Click & Collect butikker
Gratis 2 måneders eftersyn ved køb af ny cykel hos os

Raleigh Tourist Classic er en helt ny retromoderne stålcykel, som er baseret på Tourist de Luxe, men som stadig formår at skabe et helt andet og unikt udtryk. Her ses modellen i blank kobber. Den er udstyret med 7 indvendige gear, fodbremse bagtil og fælgbremse foran. Det bagudrettede styr giver en god opret kørestilling. De ergonomiske håndtag sikrer optimal støtte under kørsel og letter betjening af skiftegreb. Reducerer sovende fingre under kørsel i længere tid. Kerneegenskaberne i Tourist de Luxe er komfort og elegance, og de er ingen undtagelse med Tourist Classic. Det mærkes især på det lækre valg af udstyr såsom en lædersadel fra Brooks og en utrolig behagelig siddeposition. Med Tourist Classic får du fortrinlig komfort i hverdagen.

Shimano Nexus er indvendige gear skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Bike Attitude Antipuncture er robuste dæk, der er bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punktering. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

Brooks B17 er måske én af verdens mest kendte og vellidte sadler. Brooks B17 bliver håndbygget i England og er designet i premium læder. Sadlen tilpasser sig ejeren jo mere den bruges. På den måde kan man opnå en hel optimal siddeposition og komfort i højeste klasse.

Køn

Mærke

Raleigh

Årgang

2023

Cykeltype

Klassiske

Farve

Kobber

Stel

Stål

Forgaffel

Stål

Geartype

Indvendige gear

Gear

Shimano Nexus

Antal gear

7 gear

Skiftegreb

Drejegreb

Kranksæt

Aluminium, 46T

Fodbremse

Ja, med fodbremse

Bremsetype

Fælgbremse(r)

Dæk

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

Dækstørrelse

Lås

Ja

Skærme

Ja

Bagagebærer

Tilvalg ekstra udstyr

Lys

Tilvalg, ekstra udstyr

Kurv

Nej

Støtteben

Tilvalg, ekstra udstyr

Andet

Ergonomiske håndtag, Kædeskærm

Stelstørrelse

52cm / 20.5" (162-179cm), 56cm / 22" (168-186cm)