Reelight SL250 C lygtesæt – Konstant lys

Vejl.: 399 kr.

409 kr.

Forventet leveringstid 1-4 hverdage

Som udgangspunkt pakker og sender vi ”fra dag til dag”. I praksis betyder det, at de fleste ordrer registreret inden kl. 15 på hverdage, pakkes og sendes samme dag. Vi sender via Postnord. Det er ikke muligt at vælge afhentning i Klik & Hent butik på denne vare.

10 på lager

Forlænget returfrist t.o.m d. 5. januar 2024
Din nye cykel leveres 100% samlet og køreklar (Gælder ikke børnecykler 12-18)
Fri fragt på udstyr over 700 kr.
Du kan med fordel afhente din cykel GRATIS i en vores Click & Collect butikker
Gratis 2 måneders eftersyn ved køb af ny cykel hos os
SKU: Reelight_287610 Kategorier: , , Tags: , , , , , , ,

Reelight SL250 C er de klassiske navmonterede lygter, som er velegnet til cykler med skivebremser. SL250 C er et smart sæt magnetiske cykellygter med skarp klar belysning, der sikrer, at du altid skiller dig ud i trafikken. Dette er den nyeste version med forbedret design, ydeevne og optik.

Det er nemt og hurtigt at montere sættet. Magnetlygterne monteres på navet og er designet til alle cykler med enten v-bremser, rulle- eller skivebremser (maks. 180 mm). Lysstyrken svarer til en almindelig batterilygte med friske batterier. Cykellygterne producerer sin egen miljøvenlige induktionskraft ved hjælp af en spole i lygten og magneter monteret på egerne – helt uden brug af batterier.

Magnetlygterne er permanent monteret, hvilket sikrer at du altid har dem med dig. Lyset er altid tændt, når du cykler, hvilket gør dig ekstra sikker i trafikken – dag og nat. Med magnetlygter skal du ikke længere bekymre dig om at huske cykellygterne eller flade batterier – alt sammen uden ekstra friktion når du cykler.

Produktdetaljer
Drevet af magneter – Ingen friktion
Overholder dansk lovgivning
Bruger ingen batterier
Kørelys – reducerer ulykker med 47%
Konstant lys
Kraftigt sikkerhedslys
Permanent monteret på navene
Miljøvenlig

OBS! Ikke egnet til “quick release”uden adapter

Mærke

Reelight

Produkttype

Lygte

Lygtetype

Lygtesæt

Lyskilde

LED

Farve

Sort