Winther Black Superbe 3 7 gear

Vejl.: 19.999 kr.

16.999 kr.

Forventet leveringstid 3-7 hverdage

Vælg variant

53cm / 21" 164-182cm
På lager
58cm / 23" 176-194cm
Midlertidigt udsolgt

Bagagebærerbatteri - fås i 2 forskellige størrelser:

Pris: 21.999 kr.
Tilvalg:
Samlet pris (inkl. moms):
Delbetaling
611 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 21.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 611 kr. Samlede kreditomk. 7.292 kr. Samlet tilbagebetaling 29.291 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,86%. Der er fortrydelsesret.
Forlænget returfrist t.o.m d. 5. januar 2024
Din nye cykel leveres 100% samlet og køreklar (Gælder ikke børnecykler 12-18)
Fri fragt på udstyr over 700 kr.
Du kan med fordel afhente din cykel GRATIS i en vores Click & Collect butikker
Gratis 2 måneders eftersyn ved køb af ny cykel hos os

Winther Black Superbe 3 har fokus på enkelthed og en overskuelig betjening. Her ses modellen i mat sort. Den er udstyret med 7 indvendige Shimano gear, fodbremse bagtil og hydraulisk skivebremse foran. Det er en let elcykel med oprejst kørestilling, der gør den behagelig at cykle lange ture på – det styrkes især af den affjedrende sadelpind. Derudover er cyklen udstyret med en centermotor som bevirker at tyngdepunkt og balance er helt i top. Winther Black Superbe 3 er den ultimative hverdags-elcykel med komfort i top klasse.

Shimano Nexus er indvendige gear skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Den er udstyret med en affjedrende sadelpind, som sikrer en fantastisk blød cykeltur, uanset om du cykler på brosten eller helt almindelig asfalt.

Det er ingen sag at tilpasse cyklen efter din foretrukne køreposition. Du kan nemt indstille styret, så du sidder mere foroverbøjet, eller du kan indstille det til en mere oprejst køreposition – valget er dit.

PW-CE motoren er Yamahas nyeste skud på stammen, der med sin lave vægt og støjsvage egenskaber sikrer en fortrinlig oplevelse. PW-CE har en automatisk støttetilstand, som giver turen en afslappet fornemmelse og fleksibilitet i trafikken ved konstante ændringer såsom de mange stop og start for trafiklys og fodgængere. · Centermotor 250W · Vægt: 2,9 kg. · Moment: 50 Nm. · Max hastighed: 25 km/t. · Walk assist (træk nemt cyklen) · 4 niveauer: høj, standard, eco, eco og automatisk hjælp

Yamaha Display A er designet til blandet brug lige fra bykørsel til ture på sporene. Det store LCD display er gjort simpelt og let at navigere, og det har en høj synlighed uanset vejret og forholdene. Lige ved hånden har brugeren let mulighed for at skifte mellem hjælpeniveauerne ved blot et enkelt tryk på knapperne.

Superbe 3 kommer som standard med både for- og baglygte, som du nemt kan tænde og slukke v.h.a. displayet.

Panaracer TourGuard er utroligt pålidelige dæk til by- og touringcykling. TourGuard er udstyret med nylon-punkteringsbeskyttelse og et stærkt lag gummi for ekstra beskyttelse. Samtidig er våde veje ingen sag for dækkene.

Superbe 3 er udstyret med ‘Atran Velo System’ (AVS), et prisvindende system for fastspænding af tilbehør i form af bl.a. kurve, tasker m.m. til cykler. Kendetegnene for dette system er, at det er brugervenligt og intuitivt. Du har altså mulighed for problemfrit at montere tilbehør på bagagebæreren blot at klikke det på – det kræver ingen værktøjer.

Cykelrækkevidden afhænger desuden af følgende faktorer: Det valgte gear, dæktrykket, cyklistens vægt, cykelhastigheden, terrænet, vindforholdene, batteriets alder og den indstillede trædeassistance. Opladningskapaciteten reduceres med tiden afhængigt af brug, alder og vedligeholdelse.

Køn

Mærke

Winther

Årgang

2023

Cykeltype

Elcykler

Farve

Sort

Stel

Aluminium

Forgaffel

Stål

Geartype

Indvendige gear

Gear

Shimano Nexus

Antal gear

7 gear

Skiftegreb

Drejegreb

Kranksæt

Aluminium, 38T

Fodbremse

Ja, med fodbremse

Bremsetype

Hydraulisk skivebremse(r)

Dæk

Punkteringshæmmende

Dækstørrelse

Lås

Ja

Skærme

Ja

Bagagebærer

Ja

Lys

Ja, integreret for- og baglygte

Kurv

Tilvalg, ekstra udstyr

Støtteben

Ja

Andet

Affjedret sadelpind, Ergonomiske håndtag, Justerbar frempind, Kædeskærm, Komfortsadel, Lav indstigning

Maks. hastighed (km/t)

25 km/t

Motorplacering

Centermotor

Batteri

400 Wh (11.1Ah/36V) – Op til 100 km

Motorteknologi

YAMAHA

Display

LCD-display med 4 hjælpeniveauer

Stelstørrelse

53cm / 21" (164-182cm), 58cm / 23" (176-194cm)